Wedstrijdverslag VCH D1 - Inter Rijswijk D4 24-9-2020


Oke, wedstrijd 2 alweer in de competitie. Dit keer op een doordeweekse avond. Je zal lezen dat dat ons niets uitmaakt! Deze tegenstander was een directe concurrentie vorige seizoen, waar we door corona, niet tegen gespeeld hebben. Zij zijn als positie 1 gepromoveerd naar de 1e klasse en wij als 2e positie.

Eerste setje lekker achterover kunnen leunen om met een prachtige 25-10 de set binnen te slepen. De sfeer, energie en gedrevenheid zat er goed in bij Dames 4. Het liep zo soepel, dat Ger zich verveelde denken we, hij gaf aan zelfs de tijd te hebben om nog meer analyses te doen over de tegenstander dan dat hij normaal doet.

Ook de tweede set ging weer soepel. Deze ook met 25-12 gewonnen. Er werd lekker geserveerd, geslagen en ballen gered. De macaroni van Sabine werkte als uberbrandstof want die meid sloeg de vingertoppen van de tegenstander eraf!

De derde set hebben we ook makkelijk gewonnen met 25-14. Door de boontjes van Jasmijn werden alle ballen geblokt. De tegenstander kreeg geen kans om de ballen in ons veld te slaan. Ook als er één tussendoor glipte, werd deze gered door ons achterveldverdediging, o.a. onze nieuwe clubgenoot en top invaller, Floor (nr 44), die lekker stond te serveren en verdedigen.

We begonnen de vierde set met een achterstand, de tegenstander toonde meer lef. Hierdoor stonden we halverwege achter met 8-16. Maar we maakten ze het niet makkelijk, al snel kwamen we terug tot een gelijke stand van 22-22. Helaas trok VCH D1 aan het langste eind en werd het 22-25. 
3-1 gewonnen, heel erg tevreden dus. We nemen dit goede spel mee naar de volgende wedstrijd, die wij uit spelen op 10 oktober.

Van linksboven naar rechtsboven: Jules, Sabine, Ceacilia, Jasmijn, Annely
Onder van links naar rechts: Floor, Anna, Emmelien.
Niet op de foto maar zit wel in het team: Anne, Margriet.
Coach: Ger.

Agenda