Vrienden van

Volleybalvereniging Inter Rijswijk maakt al ruim 65 jaar onderdeel uit van het Rijswijkse verenigingsleven. Ruim 400, waarvan ca. 200 seniorleden spelen en trainen op verschillende niveaus. Daarnaast heeft de vereniging ruim 65 jeugdleden, een grote groep van circa 70 recreanten en een steeds groter groeiend aantal mini’s (bijna 50). De vereniging kan terugvallen op circa 45 verenigingsleden die allerlei ondersteunende taken uitvoeren.

Inter Rijswijk biedt zowel breedtesport als topsport aan. Breedtesport, omdat we voor alle leeftijden en klassen de volleyballiefhebber een plek kunnen bieden. Topsport, omdat ons eerste heren- en damesteam in de resp. eredivisie en eerste divisie uitkomen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in het maatschappelijk belang. De jeugd in alle leeftijdscategorieën de mogelijkheden bieden om te sporten. Om de oudere jongeren zich te laten ontwikkelen, zodat zij in de senioren teams kunnen instromen. Om mensen met een lichamelijke handicap, of sporters die terugkomen van een blessure te faciliteren met zitvolleybal.

De Vrienden van Inter Rijswijk is een club, die allen € 100,- per jaar storten om extra projecten binnen de vereniging te kunnen bekostigen. Denk hierbij aan het vervangen van trainingsmaterialen, inhuren van licht en geluid tijdens de Inter Rijswijk feesten, aankoop van spelletjes en materialen voor het jeugdkamp, volleybalspeeltuin etc.

Wilt u ook deel uitmaken van deze unieke club?
Uw naam wordt op ons "Vriendenbord" in het InterLokaal, de kantine van de vereniging vermeld worden. Daarnaast wordt u persoonlijk uitgenodigd voor de jaarlijkse verenigingsdag. 


Aanmeldingsformulier: doc | pdf.

Vrienden

Ruud Jacobs

Jan Kroon

An Stade

René Winkel

Frans Storm

Genia Broekmeulen (Secr.dienstverlening)

Willy Steenbakkers

Henk Idsinga

Lorsheijd Peet & El
Steunen wèl!

Marian Mos

John Martijn
Vriend voor het leven

Onderhoudsbedrijf
Remy Persoon 070-310 68 97

Ger Walrave
Jeugdtrainer Inter Rijswijk

Henk Keemink
Vader Wessel

Huib van Toen 
Oud-voorzitter Inter Amicos

Jan & Ria

Henry Hartgring

Gert van Iterson

Barry Duijndam

Richard van der Eijk

Bart Geleijnse

www.TOPINSCHOOL.nl

Duco Winkel

Dick van der Eijk

Opa en Oma steunen Lucia Gerretsen

Wouter en Carla (ouders Ivo Taal)
Mark Dekker (hypotheekshop)

Rogier Brand

Oma van Chiara Meijer

 

Nieuws