Sponsors-ITS

Omdat automatiseren maatwerk is…

Vandaag de dag is ICT het fundament onder iedere onderneming. Of het nu gaat om het voorraadbeheer, e-mailverkeer met klanten, de planning of de facturatie: wanneer dit fundament wegvalt, ligt uw business stil. Bij ITS IT-services weten wij als geen ander hoe belangrijk betrouwbare hard- en software is voor het MKB. En dus weet u zich bij ons verzekerd van een eerlijk  advies, van een persoonlijke en betrokken benadering en van de hulp van een uiterst kundige servicedesk. Dát is ITS IT-services.

Dichtbij
Bij ITS IT-services  geeft u de automatisering van uw onderneming in handen van een bewezen succesvolle speler op de ICT-markt. Vanuit Leidschendam bedienen wij een groeiende en trouwe klantenkring in de regio Haaglanden en Rijnland. Wij staan letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten. Het voordeel van zo’n lokale partner is dat wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Want ja, veel ICT-zaken kunnen wij op afstand regelen, maar soms is het gewoon nodig of prettiger dat een van onze specialisten bij u langskomt. Als wij uw vraagstuk zo sneller of beter kunnen oplossen, is dat voor ons geen enkel probleem.

Fullservice
ITS IT-services is een complete dienstverlener en leverancier op ICT-gebied. Wij leveren merkonafhankelijk een breed aanbod aan servers, werkstations, randapparatuur, digitale presentatiemiddelen en software. Daarnaast leveren wij een uitgebreid pakket aan diensten: van een eerlijk advies over de inrichting van uw netwerk tot volledig systeembeheer en van online backup-diensten tot  het leasen van apparatuur. Om aan te sluiten bij de uiteenlopende wensen en behoeften van MKB-bedrijven, bieden wij verschillende aantrekkelijke servicecontracten. Daarin staan onze heldere voorwaarden, ons hoge serviceniveau en onze oplossingsgerichte visie altijd centraal.

Met een eigen installatie-afdeling, een professionele servicedesk en een slimme voorraad mogen wij ons met recht een fullservice automatiseerder  noemen. Voeg daarbij ons enthousiaste team van ervaren medewerkers en u begrijpt waarom het MKB ons zo goed weet te vinden!

Naar de website ITS IT-services