STAR by GL

STAR by GL: Een nieuw sportkledingmerk gespecialiseerd in het personaliseren van wedstrijdkleding voor basketbal, volleybal en voetbal. Standaard outifs zijn er al genoeg, dus STAR by GL daagt u graag uit om met uw team of club pas echt onderscheidend te zijn en aandacht te trekken. Uiteraard staan de sportprestaties op de eerste plaats, maar de presentatie van een team of club naar zijn sponsors en publiek is ook ontzettend belangrijk!

Het merk STAR by GL heeft veel sportkennis in huis en begrijpt wat clubs en atleten nodig hebben. Het merk is namelijk gestart door Patricia Labee, Ex professioneel (beach)volleybalster en Gian Maria Gasparri ex professioneel basketballer.

Naast de unieke team tenues die zij samen met hun klanten ontwikkelen bieden ze een complete collectie van sokken tot jassen en tassen. In grotere oplagen zijn zelfs deze items te personaliseren.

STAR by GL nodigt u graag uit rond te kijken op de site en eventueel vrijblijvend meer informatie of zelfs een offerte aan te vragen. 

Naar de website van STAR by GL.

Nieuws