Hotel Restaurant & Spa Savarin

Wie de oprijlaan van Hotel Savarin – Hampshire Classic oprijdt, betreedt een oase van rust. Onthaasten gaat bijna vanzelf bij deze voormalige buitenplaats Zuidhoorn, een landgoed met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1642. 

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. Het restaurant heeft al jaren lang naam opgebouwd als gastronomisch restaurant (aangesloten bij JRE), op 1 juni 2011 hebben het vijfsterren hotel en de cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet.

Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Restaurant, Hotel & Spa Savarin heeft diverse mogelijkheden en arrangementen en fungeert als de ideale trouwlocatie of als vergaderzaal in Den Haag.

De ideale vergaderlocatie Den Haag is Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Savarin beschikt over diverse zalen en ruimtes, zodat er voor elke vergadering een geschikte vergaderruimte of vergaderzaal is.

Trouwen of vergaderen in Den Haag? Restaurant, Hotel & Spa Savarin belooft u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen.

Niet voor niets schrijven wij Service with a capital S

Naar de website van Hotel Restaurant & Spa Savarin.

Nieuws