Aram Investeringen B.V.

Aram is een multi bedrijf dat al 20 jaar bestaat. Aram is uw kennispartner in projectbeheersing, zorgt voor goede Project control. Daarnaast maken we software, geven we opleidingen in onze Academy en verzorgen we engineering activiteiten.

DETACHERING

Wij beschikken over vakkundige professionals en voorzien ze van specialistische opleidingen zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van projectbeheersing. Detachering bij Aram biedt u flexibiliteit en échte kennis. Hieronder staan de verschillende profielen beschikbaar voor detachering weergegeven. Klik op een profiel voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

ACADEMY

Kennis staat centraal bij het behalen van succes en geeft ruimte tot verbetering en efficiëntie bij het beheersen van uw projecten. Ontwikkel uw personeel en stimuleer hun groei in het projectbeheersing vak met onze specialistische opleidingen. Hieronder staan alle diensten van onze Academy weergegeven. Klik op een dienst voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

SOFTWARE & CONSULTING

Primavera P6, Tilos of MS Project? Complexiteit en het type projecten spelen een belangrijke rol bij de keuze voor de juiste software. Wij implementeren, adviseren en ondersteunen u bij alle fases van uw project. Hieronder staan alle diensten & producten van Software & Consultancy weergegeven. Klik op een dienst of product voor meer informatie over wat Aram voor uw organisatie kan betekenen.

Voor meer info kijk naar onze websit: www.aramgroup.com

Nieuws

Agenda