Wijziging trainersstaf Heren 1

Heren 1 begint met een nieuwe technische staf aan het seizoen. Na 7 jaar leiding te hebben gegeven zit de taak van Willy Steenbakkers en de staf met Arie van Wolferen en Frank Remkes er op. Komend seizoen wordt Willy opgevolgd door Aafke Vebrugge. Verbrugge blijft ook hoofdcoach van het opleidingsteam dat zij al onder haar hoede heeft. Komende periode wordt verder gekeken naar de verdere invulling van de technische staf en het team dat gaat uitkomen in de Topdivisie. 

Als vereniging kunnen wij trots terugkijken op de resultaten die zijn behaald onder leiding van Willy. Voorzitter Peter Honselaar: "Als we terugkijken naar het kampioenschap in de eerste en topdivisie en de jaren eredivisie zijn dat voor de vereniging hele mooie prestaties". Ook het afgelopen seizoen is lang meegespeeld voor een toppositie en is het seizoen uiteindelijk afgesloten met een 3e plek. Steenbakkers: "Wij zijn vooral trots dat 6/7 spelers nu de stap naar de eredivisie maken, waar ze goed op hun plek zijn".

Met de komst van Verbrugge wordt nog meer het accent gelegd op het opleidingstraject. Met de prestaties van de jongens A en B teams van Inter Rijswijk op de clubkampioenschappen is het duidelijk dat daar veel potentie zit. Honselaar: "Die lijn zetten we graag door". De komende periode wordt in alle rust verder gewerkt aan het verder neerzetten van de organisatie en het team.