Wedstrijdverslag ZVH D1 - Inter Rijswijk D2 3-10-2020

De eerste winst van het seizoen voor Dames 2 is binnen! Gisteren stond de uitwedstrijd tegen ZVH Dames 1 op het programma. Voor eerst dit seizoen zonder publiek en met strengere corona maatregelen. Dus allemaal ons mondkapje op en op naar Zevenhuizen. En met onze ingezongen liedjes konden wij ons toch laten horen tijdens de wedstrijd via onze speaker!

De eerste set keken we lange tijd tegen een grote achterstand aan. Totdat Nienke een opstellingsfout bij de tegenstander opmerkte, waardoor onze achterstand gelukkig wat kleiner werd. Met veel servicedruk en vechtlust knokte we ons terug en hebben we de eerste set met 25-20 gewonnen!
De tweede set ging lange tijd gelijk op, maar boven de 16 punten liep ZVH uit en haalden hun deze set binnen, waardoor het nu gelijk spel was.
De derde set was ongelofelijk spannend en met veel lange rally's wisten wij gelukkig weer deze set de winst te pakken!
Als we de vierde set ook wisten te winnen, zou dat onze eerste winst van dit seizoen zijn! Ook had Ronald een mooie deal gemaakt met ons voor de wedstrijd; als deze wedstrijd gewonnen zou worden, zou hij trakteren op Thuisbezorgd voor het team! Dus we vochten hard om deze wedstrijd binnen te halen. Lange tijd ging het gelijk op, maar toen de belangrijke punten kwamen, hielden wij onze focus en wisten wij deze set met 25-21 te winnen en dus 4 punten mee te nemen naar Rijswijk!
Volgende week spelen wij om 14:15 tegen VSTS Dames 1 in de Marimbahal. En natuurlijk een lekkere thuisbezorgd maaltijd na afloop van Ronald  [��]
 

Agenda