Wedstrijden en Trainingen i.v.m Coronavirus

In navolging op de adviezen vanuit RIVM en Nevobo omtrent het Coronavirus, heeft het bestuur van Inter Rijswijk besloten per direct en in ieder geval tot en met 31 maart 2020 alle wedstrijden en toernooien te annuleren. Dit geldt voor alle Inter Rijswijk teams en leden (senioren, jeugd, CMV en recreanten).

De Nevobo adviseert ook om alle trainingen te annuleren. Tot nader order volgen wij deze richtlijnen. Wat betekent dat de trainingen voorlopig niet doorgaan.

We begrijpen dat deze beslissing vervelend is voor spelers, trainers en trouwe supporters, maar de veiligheid van onze leden en hun omgeving stellen wij voorop. 

Het bestuur houdt de ontwikkelingen nauw in de gaten en komt in de komende dagen met aanvullende informatie over óf en wanneer de trainingen eventueel weer doorgang kunnen vinden. Zodra er meer informatie is over het vervolg van de competitie, melden wij dit.

Communicatie omtrent dit onderwerp wordt gedaan via social media, de website en de diverse app-groepen binnen de vereniging. Blijf dus de komende tijd alert op updates via bovengenoemde kanalen.

Concrete vragen naar aanleiding van dit bericht kun je richten aan info@interrijswijk.nl.

Namens het bestuur,

Peter Honselaar
Voorzitter Inter Rijswijk

Update: Ondertussen is de volleybal competitie afgelopen. Meer nieuwe op de site van Nevobo