Versoepelingen 14-jan-2022 We kunnen weer trainen!

Versoepelingen: wel trainen, geen competitie

Per zaterdag 15 januari mag er weer getraind worden in groepsverband. Dit geldt voor de jeugd en senioren op alle dagen en avonden van de week. Helaas ligt de competitie voorlopig nog stil, maar we hopen dat dit ook op korte termijn weer mogelijk is. Een nieuw weegmoment volgt op dinsdag 25 januari. 
 
Wel zijn er aan het sporten een aantal regels verbonden: 
 Het standaardschema voor de trainingen gaat vanaf 17 januari weer gelden. (zie trainingsschema)
 Als je niet aan het sporten bent draag je in De Altis een mondkapje.
 Als je niet aan het sporten hou je in De Altis 1,5 meter afstand.
 In de Altis is een coronatoegangsbewijs voor 18 jaar en ouder verplicht. De trainers en aanvoerders zullen hier op toezien.
 Vrijwilligers hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
 De kantine is gesloten. 
 Toeschouwers zijn niet toegestaan, niet bij trainingen en niet bij onderlinge wedstrijden op de club.
 Rijouders die jonge sporters van Inter Rijswijk vervoeren naar een training, omdat de De Altis te ver weg is gelegen van hun woonplaats, kunnen plaatsnemen op de tribune waarbij CTB verplicht is, een mondkapje wordt gedragen en 1,5 m afstand dient te worden gehouden. (ingang via de zaal).
 Kleedkamers, toiletten en douchen kunnen worden gebruikt.
 In De Altis kunnen door jeugd en senioren onderlinge wedstrijden gespeeld worden.
 
Dit is mogelijk op vrijdagavond na 19:00 uur en zaterdag na 12:00. Deze wedstrijden moeten wel vooraf aangevraagd worden via wedstrijden@interrijswijk.nl. Pas naakkoord van het wedstrijdsecretariaat kan de wedstrijd doorgaan.
De quarantaineregels zijn ook aangepast. Iedereen met een boosterprik van minimaal een week oud of wie korter dan acht weken geleden corona heeft gehad, hoeft niet in quarantaine na nauw contact met een besmet persoon. 
Naast deze regels vragen we iedereen om het gezonde verstand te gebruiken zodat we kunnen blijven sporten.
 
Bestuur Inter Rijswijk

Agenda