Vacature team Sponsoring

Team Sponsoring

Het werven en behouden van sponsors van de vereniging is ontzettend belangrijk. Als er geen sponsoren zouden zijn, zou de contributie vele malen hoger zijn. Zonder sponsoren dus geen Inter Rijswijk. En de nieuwe hal brengt ons nu een sterk verhaal om nieuwe sponsoren te werven. Tijd om Team Sponsoring nieuw leven in te blazen!

Als lid van het Team Sponsoring gebruik je je eigen netwerk en/of het netwerk van andere Inter Rijswijk leden om sponsoren te werven of je stapt zelf op interessante mogelijke sponsoren af. Je weet organisaties te overtuigen van de kracht van Inter Rijswijk en het maatschappelijk belang van het sponsoren van een sportvereniging. Je weet deze organisaties ervan te overtuigen dat het sponsoren van Inter Rijswijk verhoogde naamsbekendheid oplevert en dat Inter Rijswijk over veel potentiële klanten beschikt. Daarnaast onderhoudt je het bestaande netwerk van sponsoren.

Het Team Sponsoring heeft een sponsorplan en sponsorpakketten, die regelmatig worden bijgesteld, zodat we voor kleine en grotere sponsors iets te bieden hebben. Natuurlijk kun je ook op de achtergrond aan de uitvoering van het sponsorbeleid helpen door het opstellen van sponsorbrochures, advertenties aan te leveren voor onze media of door te helpen met het organiseren van sponsordagen. Mooi nieuw aandachtspunt is de Plaspoelpolder, de locatie van onze nieuwe sporthal! Je steekt er net zoveel tijd in als je wilt. In elk geval kom je gemiddeld eens per maand met het team bij elkaar.

Is dit een mooie uitdaging voor jou? Kom dan het team Sponsoring versterken!

Meld je dan aan via vacatures@interrijswijk.nl