Topteams Inter Rijswijk compleet voor seizoen 2019/2020

Zowel Heren 1 en Heren 2 als Dames 1 van volleybalvereniging Inter Rijswijk is vernieuwd. Naast een flinke wisseling in spelers, is ook de technische staf gewisseld. Heren 1 start het nieuwe seizoen met Aafke Verbrugge als trainer/coach. Ook gaat zij wederom Heren 2 trainen. Bij Dames 1 staat Willy Steenbakkers, voormalig trainer/coach van Heren 1, aan het roer.

Heren 1
Heren 1 wordt grotendeels gevormd door het team dat afgelopen seizoen 2de werd in de Eerste divisie. Het team en de individuele spelers hebben hiermee  aangetoond dat ze de Topdivisie aankunnen. Een team dat gedurende het seizoen gestaag is doorgegroeid naar de uiteindelijke 2e plek in de Eerste divisie.

“Wat met name opviel bij dit team afgelopen seizoen, was de teamdynamiek, de sterke service, de aanvalskracht en de wil om de bal van de grond te houden. Bij zowel de groep als het publiek is het vertrouwen er dat zij een Topdivisie waardige kandidaat zijn”, aldus Aafke Verbrugge.

Heren 2
Heren 2, ook onder leiding van Aafke Verbrugge, wordt ingevuld met grotendeels talentvolle spelers die afgelopen seizoen derde divisie hebben gespeeld. Het team bestaat uit een mooie mix van jeugdspelers uit de succesvolle jongenslijn van Inter Rijswijk, ondersteund in hun ontwikkeling door een aantal ervaren spelers. Een opleidingsteam, waarin spelers worden klaargestoomd voor een toekomstige plek in Heren 1. Heren 2 heeft als missie om zich zowel individueel als in groepsverband verder te ontwikkelen en de Eerste divisie plek te handhaven.

Dames 1
Dames 1 gaat in het aankomende seizoen van start met Willy Steenbakkers als trainer/coach. De groep is flink vernieuwd, aangevuld met een aantal bekende gezichten. In Dames 1 is nog ruimte voor een passer loper en een middenspeelster. De dames gaan aankomend seizoen van start in de Tweede divisie.