Nieuwsbrief November 2021

Header
Afbeelding
 
Coronatoegangsbewijs nodig vanaf 6 november I Coronakorting I Voorstellen nieuwe bestuursleden I Spelregeltraining voor de jeugd I Theatervoorstelling: Dat schiet lekker op zo! 
 

M.i.v. 6 november coronatoegangsbewijs nodig

Zoals door de overheid is aangegeven, wordt een coronatoegangsbewijs per zaterdag 6 november verplicht gesteld voor iedereen van 18 jaar en ouder die wil sporten in georganiseerd verband, binnen en buiten. Dit geldt ook voor het publiek.

Er is momenteel overleg met de gemeente en de andere verenigingen in De Altis hoe we dit kunnen gaan organiseren.

Zorg ervoor dat jij jouw coronatoegangsbewijs en legitimatie bij je hebt als je naar de Altis komt.

Coronakorting

In de ledenvergadering van 13 oktober is besloten om de seniorenleden de mogelijkheid te geven om 40% van hun contributiebijdrage van seizoen 2020/2021 terug te laten storten. Hierover wordt in de komende weken een email aan de desbetreffende leden gestuurd. Deze leden krijgen de mogelijkheid om aan te geven wat er met deze korting gedaan moet worden. Ze kunnen het laten terugstorten of het laten opnemen in een speciale investeringspost voor Inter Rijswijk.

Doelen voor deze speciale investeringspost zijn:
  • Het ondersteunen van het kader door o.a. cursussen
  • Het verder aankleden van de eigen kantine door o.a. fotoprints op de muren
  • Het verder verbeteren van de inrichting van de keuken
  • Het aanvullen van het materiaal in de sportzaal

De voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ in De Altis

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers / coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagavond 12 december in De Altis te zien is.

In de voorstelling zien we een vader die een positievere aanpak probeert bij zijn zoon, die hij ook coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt!

De uitvoering is in samenwerking met Lokomotief en Randstad opgezet en voor alle ouders van onze jeugdleden, trainers, coaches en commissieleden.

De inloop op 12 december is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur.

De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben. Ook moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan gemakkelijk via deze link.
 
Doe het meteen, want vol is vol!

Spelregeltraining voor de jeugd

 
Afgelopen week heeft de A- en B-jeugd een mail ontvangen om een spelregeltoets te doen.

Je leert met de spelregeltoets op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!

Val je buiten de doelgroep en wil je de spelregeltoets ook doen. Neem dan een kijkje op de website 
 

Jeugdactiviteiten commissie

 
Na een succesvol kamp is besloten om het JAC (onze jeugd activiteiten commissie) weer nieuw leven in te blazen. 
De volgende data / activiteiten zijn nu al bekend:

- 27 november : Sinterklaastraining CMV
- 22 januari  2022:  jeugdtoernooi (ABC) en jeugdfeest
-  2 t/m 4 september 2022

Houd de socials in de gaten voor updates en meer informatie!
Voor vragen of goede ideeën kun je mailen naar: vrijwilligers@interrijswijk.nl
Groetjes, Bo, , Dennis, Gwen, Laura, Mariska, Maick, Michèle , Quincy en Yvonne

Grote clubactie

De Grote Clubactie is al weer enige tijd aan de gang! De (jeugd) leden van Inter Rijswijk zijn druk bezig om loten te verkopen.

Ben je ze nog niet tegengekomen en heb jij nog geen lootjes gekocht? Via deze link kan dat heel eenvoudig! Vanaf 3 euro koop je al een lot! De opbrengst komt ten goede aan de jeugdactiviteiten!

#groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard #interrijswijk
 

Voorstellen nieuwe bestuursleden

 
In de ledenvergadering van 13 oktober is het nieuwe bestuur aangesteld. Annetta van Wijk trad af  als penningmeester. We bedanken Annetta voor haar inzet in met name de afgelopen ingewikkelde financiële periode.

In dit bestuur zijn gebleven Anja van der Eijk-Rozendaal (jeugdzaken), Marian Mos (wedstrijd secr.), Ronald de Jong (Technische zaken), Henry Hartgring (vrijwilligersbeleid) en Peter Honselaar (voorzitter). Als nieuwe leden zijn aan het bestuur toegevoegd Richard Hogendorf (penningmeester) en Akim Wildemans (secretaris). Hieronder stellen zijn zich aan de leden voor.
Mijn naam is Richard Hogendorf en sinds kort ben ik benoemd tot penningmeester van de club. Ik ben vader van Mathias (13) en Paula (11), die beide in de C-jeugd spelen. Omdat mijn beide kinderen veel plezier hebben bij Inter Rijswijk, wil ik ook graag iets bijdragen aan de club. Aangezien ik zelf geen volleybal historie heb, is coachen of trainen voor mij geen optie. Aangezien ik manager ben van een financiële afdeling, leek het mij leuk om vanuit die achtergrond een bijdrage te leveren aan de club. De eerste overdracht van kennis heeft inmiddels plaatsgevonden. Met veel energie ga ik deze nieuwe uitdaging aan!

Even voorstellen.......Akim Wildemans. Sinds kort ben ik actief in het bestuur van Inter Rijswijk. Zelf ben ik geen actieve volleyballer (al ben ik 1.96 dus wie weet), maar mijn oudste dochter Livia speelt al een aantal jaren bij de vereniging en inmiddels in de B. Ik ben inmiddels alweer 46 jaar en getrouwd met Hilde en vader van 3 kinderen (Livia, Caro en Dorus). Wij wonen bijna 15 jaar in Wateringse Veld in Den Haag. In het dagelijks leven ben ik interim IT & verandermanager. Ik ben eigenlijk sinds ik studeer altijd actief geweest in verenigingen - als bestuurslid van een studievereniging, als vrijwilliger bij een politieke partij, in verschillende netwerkorganisaties en de laatste jaren als OR en MR-lid op de basisschool van mijn kinderen. Ik vind het aan de ene kant altijd leuk om ook naast mijn werk met zaken te kunnen bemoeien en een stukje werkervaring en denkkracht toe te voegen, en aan de andere kant voel ik altijd een soort van morele plicht om mijn steentje bij te dragen aan een school/vereniging waar ikzelf of mijn kinderen zoveel tijd besteden. Er is altijd zo veel werk te doen om een organisatie draaiende te houden! Toen ik zag dat Inter Rijswijk bestuursleden nodig had, leek me dat ook weer een mooie uitdaging - actief zijn binnen een mooie sportvereniging met een prachtig nieuw pand. Ik kijk ernaar uit om bij Inter Rijswijk een aantal jaren mee te werken aan de ontwikkeling van een mooie club!
 

Clubtaken

Ieder lid zal rond de 4 taken op jaarbasis moeten doen. Het is de bedoeling dat de “eenvoudige taken” door de jongere jeugdleden gekozen gaan worden en met name de senioren wedstrijden gaan fluiten. Scheidsrechters met licentie wordt door de coördinator ingevuld en hoeven dus niets in te voeren.

We zien dat de ledentaken niet altijd worden ingevuld. Een oproep aan een ieder die nog geen ledentaak heeft gedaan om dit als nog te doen.

Klik hier om in te loggen.

Extra kantine coördinatoren gezocht

De kantine commissie is nog op zoek naar extra coördinatoren. Alleen met een ruime ploeg van mensen is het mogelijk om InterLokaal open te houden. Vooral voor de zaterdag zoeken we op dit moment vrijwilligers. 

Voor meer informatie kun je terecht bij Esther Winkel. Esther is te bereiken via whatsapp op nummer: 06-12957987

Daarnaast zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor de volgende posities:
 
TC lid meisjes ABC / coördinator
Diverse jeugdtrainers

Mocht je interesse hebben, laat het ons weten via vrijwilligers@interrijswijk.nl
 
 
 
Inter Rijswijk, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Inter Rijswijk. Ben je geen lid meer en ontvang je nog wel de nieuwsbrief? Dan kun je je hieronder uitschrijven. Ben je nog wel lid en je schrijft je (per ongeluk) uit? Meld je dan weer snel aan.