Nieuwsbrief januari 2022 - Herstart competitie / Heren 1 naar kwartfinale

Nieuwsbrief januari 2022   Bekijk de webversie
Header
Afbeelding
 
Herstart competitie / Heren 1 naar kwartfinale nationale beker!
 
Beste Inter vrienden,
 
Dinsdagavond bereikte ons het goede nieuws dat we eindelijk weer mogen volleyballen. De eerste wedstrijden kunnen weer gespeeld worden in competitieverband. Ook zijn toeschouwers weer welkom, zij het onder voorwaarden.
 
Op dit moment zijn we druk bezig om alle voorbereidingen te treffen om dit zo goed als mogelijk te organiseren. En dat is een beste uitdaging! Het wedstrijdsecretariaat heeft haar handen vol aan het verwerken van alle wijzigingen door de vele afzeggingen. Voor aankomend weekend gaan al 9 wedstrijden niet door.
 
Versoepelingen invalbepalingen
Zoals in eerdere berichtgeving aangegeven is er rekening gehouden met een herstart van de competitie met ingang van vandaag. Dat neemt niet weg dat de druk op wedstrijden, onder andere door oplopende coronabesmettingen, onverminderd hoog zal zijn. De versoepelingen in de quarantainemaatregelen die door de overheid zijn afgekondigd zullen hier enige verlichting in brengen. Daarnaast is besloten om de invalbepalingen voor het restant van het competitieseizoen te versoepelen zodat er meer mogelijkheden worden geboden om wedstrijden door te laten gaan. De exacte uitwerking van deze versoepelingen is in de bijlage weergegeven.

Het verzoek is om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken zodat wedstrijden toch door kunnen gaan!
 
Competitieherstart te vroeg
Voor sommige teams komt de herstart van de competitie nog te vroeg. Zij hebben door omstandigheden de trainingen nog nauwelijks kunnen opstarten en zien het moeten spelen van wedstrijden deze week als een te groot risico op blessures. Er zijn ook teams die graag van start willen. Er is daarom voor gekozen de wedstrijden vanaf vandaag wel in het programma te laten staan. Maar als teams deze week nog niet willen/kunnen, wordt daar soepel mee omgesprongen. Die wedstrijden worden in dat geval op uitgesteld gezet, en in onderling overleg met de tegenstander zal dan naar een nieuwe datum gezocht moeten worden. Heb je in je team dan ook te maken met uitval en kan de wedstrijd hier niet doorgaan geef dit dan z.s.m. door aan het wedstrijdsecretariaat (wedstrijden@interrijswijk.nl).
 
Tip: check regelmatig het wedstrijdprogramma in de NEVOBO app op mogelijke wijzigingen. Deze kunnen namelijk op het laatste moment nog plaatsvinden!
 
100 openstaande leden taken
Momenteel staan er 100 leden taken open voor de komende 3 weken! We verzoeken een ieder lid of ouder hierin haar verantwoordelijkheid te nemen. Meld je aan voor een leden taak! Help elkaar zodat de wedstrijden die door kunnen gaan in ieder geval een scheidsrechter en een teller hebben. Maar meld je ook aan voor kantine taken en of QR controle. Vele handen maken licht werk. Mocht het onverhoopt niet zijn gelukt een ledentaak ingevuld te krijgen dan verzoeken wij de teams zelf iets te organiseren. Houd hier in deze periode altijd rekening mee!

Aanmelden voor een leden taak kan via deze link
 
InterLokaal
Ook de kantine is weer open. Hier gelden nog wel coronaregels. Zo zal de kantine om 22.00 uur sluiten. Op dit moment zijn er aantal kantine coördinatoren uitgevallen. Hierdoor kan het zijn dat de bezetting niet altijd optimaal is en bijvoorbeeld de keuken niet open kan. We vragen hiervoor jullie begrip! Ook is hierdoor de kantine voorraad niet optimaal. Hier wordt aan gewerkt. Maar het kan dus zijn dat sommige artikelen even niet beschikbaar zijn.
 
Onderlinge wedstrijden
In De Altis kunnen door jeugd en senioren onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Deze wedstrijden moeten wel vooraf aangevraagd worden via wedstrijden@interrijswijk.nl. Pas na akkoord van het wedstrijdsecretariaat kan de wedstrijd doorgaan. Competitie wedstrijden die ingehaald kunnen worden krijgen altijd voorrang.  
 
Bestuur Inter Rijswijk

 
Heren 1 naar kwartfinale beker!
Na zaterdag Olhaco heren1 uit Hoogeveen te hebben verslagen heeft ons heren 1 dinsdagavond ook weten te winnen van de  heren van Compaen uit Oostzaan. Een hele knappe prestatie waarmee de mannen van Willem-Jan de kwartfinale van de nationale beker hebben bereikt!

De volgende wedstrijd is tegen eredivisie team Computerplan VCN uit Capelle aan den IJssel. Deze wedstrijd zal eind februari plaatsvinden in De Altis. Wanneer de definitieve datum bekend is zullen we jullie hierover informeren.

Agenda