Nieuwsbrief februari 2022 - Dringende oproep club-taken I Bekerwedstrijd Heren 1 op 24 februari

Nieuwsbrief februari 2022   Bekijk de webversie
Header
Afbeelding
 
Dringende oproep club-taken I Kwartfinale Heren 1 op 24 februari I Spelerspassen I Extra voordeel bij volleybaldirect.nl
 
Beste Inter vrienden,

Langzaam gaat alles weer terug naar normaal. De competitie is weer herstart en ondanks dat er nog veel wedstrijden uitvallen, merken we dat het enthousiasme om te spelen er niet minder om is.

Komend weekend staan er weer thuiswedstrijden op het programma, zowel op de vrijdag als de zaterdag. Om alles goed te laten verlopen, zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Zeker de kantine commissie kan op dit moment extra handjes gebruiken. Met een dienst van 2 uurtjes help je de vereniging al enorm.

Kijk dan ook even op club taken en meld je aan!

Dringende oproep
Daarnaast is de kantine commissie ook dringend op zoek naar extra kantine coördinatoren. Als kantine coördinator ben je verantwoordelijk voor een bepaalde openingstijd van de kantine. Je regelt het openen of sluiten, de kassa, de algemene organisatie en ondersteunt de leden die bardienst hebben en denkt mee over de verdere ontwikkelingen van de kantine. Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden, stuur dan een mail naar: vrijwilligers@interrijswijk.nl
 
Kom Heren 1 aanmoedigen op 24 februari!
Op donderdagavond 24 februari speelt Heren 1 de kwartfinale voor de nationale beker om 20.00 uur in De Altis tegen eredivisie team Computerplan VCN uit Capelle aan den IJssel. Ze kunnen jullie steun goed gebruiken.

Zet daarom deze datum in je agenda en kom onze mannen aanmoedigen!
 
Trainers gezocht
De jongens van JB2 en JA2 zoeken een trainer. JB2 voor de donderdagavond van 17.00 – 19.00 uur en voor JA2 voor de dinsdagavond ook van 17.00 -19.00 uur.

We zijn ook nog op zoek naar CMV-trainers. Vind jij het leuk om de jongste Coolmovers (variërend van ca 5 tot en met 11 jaar) op zaterdagochtend van 9:30 tot 11:00 de eerste stappen van het volleybal te leren. Dan zoeken we jou!

Heb je interesse, meld je dan bij Anja Rozendaal. Anja is te bereiken via e-mail op: jeugd@interrijswijk.nl
 
Spelerspassen
Het resterende deel van dit seizoen zullen er geen nieuwe spelerspassen meer gedrukt worden. Met ingang van volgend seizoen zijn de spelerspassen gedigitaliseerd en onderdeel van het vernieuwde DWF geworden.

Leden die nog geen spelerspas hebben dienen zich bij de wedstrijden met ID, of in het geval van jeugd onder de 14 eventueel met bibliotheek- of schoolpas te identificeren.
 
Februari fun bij volleybaldirect.nl
De hele maand is je Inter Rijswijk-code maar liefst 10% korting waard. Vul je op de klant kaart je Nevobo ID in, dan ontvang je nog eens 5% korting. In totaal dus 15% voordeel!

De code geldt op het héle assortiment, dus profiteer in februari.

Klik hier voor de website 
 
Reminder Sponsorkliks
Met SponsorKliks kan je zelf een sponsor bijdrage leveren aan Inter Rijswijk, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel je online een pizza via Thuisbezorgd, Inter Rijswijk ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar onze vereniging. Het kost je niets extra!

Bestel via sponsorkliks en steun onze vereniging! Meld je hier aan.

 
 
 
 
Inter Rijswijk, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk
 

Agenda