Nieuwsbrief December 2020

Header
 
Aan het einde van dit rare jaar een woord van het bestuur en een blik op een eventuele hervatting van de trainingen en competitie. Verder komen we online bijeen voor een ledenvergadering en staat volgend jaar in het teken van een nieuw thuishonk!
 

Van het bestuur

Afbeelding  
Aan het einde van dit bewogen jaar met tegenvallers op persoonlijk en sportief gebied, verkeren we nog steeds in onzekerheid over de nabije toekomst. Wanneer worden de regels weer versoepeld? Wanneer kunnen we weer echt bij elkaar komen? Wanneer kunnen we weer gaan sporten? Ook in 2021 verwachten we dat we ons nog geregeld moeten aanpassen aan veranderende maatregelen.
Veel complimenten aan jullie allemaal om hoe we met elkaar er steeds het beste van gemaakt hebben. Dat wensen wij ons allen ook in 2021 toe. Het zal misschien niet makkelijk gaan en ook niet altijd volgens onze verwachtingen, maar door met elkaar deze aanpassingen te dragen komen we verder.
 
In 2021 kunnen we gelukkig uitkijken naar de opening van sporthal De Altis. Een mooie nieuwe sporthal met hedendaagse voorzieningen en een prachtige omgeving om te sporten. Iets om echt naar uit te zien!

Scenario’s Nevobo

 
Op vrijdag 13 november heeft de Nevobo drie scenario’s gepubliceerd (pdf). Inmiddels is door het verlengen van de maatregelen het eerste scenario vervallen: de start begin januari is niet meer realistisch.

Vanaf heden wordt geprobeerd om een van beide andere scenario’s tot uitvoering te brengen. Dit is alleen haalbaar en verantwoord als er voldoende tijd gevonden wordt om hierop te trainen. We zijn ons ervan bewust dat er nog veel onduidelijkheid is en dat iedereen afhankelijk is van de mogelijke versoepeling die begin januari dan door de overheid bekend wordt gemaakt.
 
Ondanks deze onduidelijkheid gaan wij wel alvast starten met de planning, om iedereen zo snel mogelijk op de hoogte te kunnen brengen van eventuele vervolgprogramma’s.
Website Nevobo

De Altis

Afbeelding  
Ondanks de problemen rondom Covid-19 vordert de bouw van sporthal De Altis nog altijd goed. De verwachte oplevering is nu in mei 2021 gepland.  

Inmiddels zijn we ook al bezig met de inrichting van de horeca en het aanvragen van de diverse vergunningen. Voor dat laatste zijn we nog op zoek naar leden met een diploma Sociale Hygiëne, die ons willen ondersteunen bij de verdere afhandeling van de vergunningen.
 
Ook wordt in januari een start gemaakt met de opzet van de verhuizing en de festiviteiten rondom de opening. We zoeken hiervoor nog enthousiaste leden die hierbij willen helpen.

Je kunt je aanmelden bij Henry Hartgring via het mailadres dealtis@interrijswijk.nl.

Algemene Vergadering (online)

 
Op 27 januari 2021 houden we, zoals afgesproken, een extra ledenvergadering. In deze (online) vergadering wordt alleen de financiële situatie besproken . In de eerste weken van 2021 krijgen jullie meer informatie en kan voor de vergadering ingeschreven worden. We verzoeken iedereen om ondanks het wederom stilleggen van een aantal activiteiten toch aan de contributieverplichtingen te voldoen. Ook Inter Rijswijk heeft  nog steeds financiële verplichtingen waaraan voldaan moeten worden.

Pubquiz

Op 12 december organiseerde de feestcommissie een online pubquiz. Met maar liefst 60 deelnemers hebben zij een succesvolle pubquiz neergezet! In 5 vraagronden werden de deelnemers flink uitgedaagd en aan het denken gezet. Uiteindelijk waren de 'gele bananen' de grote winnaars van de avond!
 

Opbrengst

De Grote Club Actie heeft € 1.200 opgebracht. Dit is door de inzet van ons allen gerealiseerd. Er is echter één lid die een hele grote bijdrage heeft geleverd. Dat is Fleur van der Eijk. Zij heeft 40 loten verkocht (daarvan stroomt € 96 naar de club). Om Fleur te bedanken voor deze bijdrage heeft ze een mooie Inter Rijswijk rugzak gekregen. Via de lotchecker weet je of je iets gewonnen hebt.

Bestel nu, op = op!

We hebben nog een paar unieke Inter Rijswijk mondkapjes op voorraad. De mondkapjes zijn te bestellen voor € 7,50 per stuk. Het is een niet medisch mondkapje van mooie kwaliteit van 18 x 9,5 cm en one size fits all. Het is wasbaar op 60 graden en kan dus meerdere keren worden gebruikt. Stuur een mail naar kleding@interrijswijk.nl en je ontvangt snel jouw eigen Inter Rijswijk mondkapje.
 
 
 
Inter Rijswijk, Waldhoornplein 1, 2287 EH Rijswijk

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Inter Rijswijk. Ben je geen lid meer en ontvang je nog wel de nieuwsbrief? Dan kun je je hieronder uitschrijven. Ben je nog wel lid en je schrijft je (per ongeluk) uit? Meld je dan weer snel aan.

Agenda