Nieuwsbrief 3 September 2021

 
Nieuwsbrief September 2021   Bekijk de webversie
Header
Afbeelding
 
Nieuw trainingsschema I Ledentaken I Hoe houden we de Altis op orde I Regels tijdens de trainingen en wedstrijden I Openingstijden kantine I Start PLUS actie I Lever je clubkaart in I Jeugdkamp I
 
Nieuw trainingsschema
Er is voor de komende maanden een nieuw trainingsschema opgesteld. We hebben geprobeerd meer evenwicht in het schema aan te brengen. Dat is soms ten koste gegaan van voorkeurstijden voor een bepaald team en op andere punten is het voordeliger geworden voor teams en trainers. Ondanks de toegenomen zaalruimte zitten we door de toename van het ledenaantal nog steeds krap. We zijn continue op zoek (ook extern) naar alternatieven. Het kan dus zijn dat we in de komende maanden nog wijzigingen aanbrengen in het schema.

Kies hier voor het trainingsschema.
Ledentaken
Inmiddels zijn de ledentaken voor de eerste maand online gezet. Je kunt hier inloggen.
We vragen iedereen om met name de eerste weken in te vullen. Ieder team wil graag, nu we weer kunnen spelen, een scheidsrechter en teller.

Ieder lid zal rond de 4 taken op jaarbasis moeten doen. Het is de bedoeling dat de “eenvoudige taken” door de jongere jeugdleden gekozen gaan worden en met name de senioren wedstrijden gaan fluiten. Scheidsrechters met licentie wordt door de coördinator ingevuld en hoeven dus niets in te voeren.

Meer informatie over ledentaken lees je hier
 
Spaar je club gezond actie van start!
Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt PLUS supermarkt Jongeotter in Rijswijk.

Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens kun je de sponsorpunt(en) schenken aan je vereniging. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze club! In totaal stelt PLUS jongeotter € 20.000 euro beschikbaar aan de verenigingen in Rijswijk.

Meer weten over deze sympathieke actie zie de website

Je kunt ook een APP downloaden om de spaarpunten eenvoudig te laten bechrijven. Meer info app klik hier
 
Hoe houden we de Altis op orde!
 
Nu we al enkele maanden in de Altis rondlopen en trainen is het goed om met elkaar een aantal regels af te spreken. Dan houden we het voor iedereen prettig.

Bedenk daarbij, dat iedereen binnen Inter Rijswijk de taken VRIJWILLIG doet,  dat commentaar geven makkelijk is én een helpende hand uitsteken gewaardeerd wordt.Regels tijdens de trainingen:
 • Voor de trainingen zijn nieuwe ballen aangeschaft. Deze moeten teruggeplaatst worden in de ballenwagens. De oude ballen blijven in de bruine kist als inspeelballen bij thuiswedstrijden
 • Overdag zitten er anderen in de zaal, dus geen materialen en ballen in de zaal achterlaten
 • Alle materialen (ballenkarren, antennes, pionnen e.d.) op de juiste plaats in de berging terugleggen. Er zijn speciaal daarvoor stellingen geplaatst
 • Alle palen en netten op de kar plaatsen
 • Tussennet op de juiste manier opbergen
 • De kleedkamers en zaal moeten veegschoon zijn

Regels bij wedstrijden:
 • Gebruik de netten (zonder stok). Deze liggen in de berging. De maat op de palen is een indicatie. Nameten met meetstok noodzakelijk
 • Tafels en stoelen voor tellers staan op een trolley en moeten na afloop daar ook weer op worden teruggezet
 • Wedstrijdformulieren, ipads, fluitjes en wedstrijdbal liggen in de ruimte van de wedstrijdleiding klaar. Daar moeten ze ook weer teruggebracht worden
 • Alleen met zaalschoenen of hoesjes om je schoenen de zaal betreden
 • Toeschouwers op de tribune

Regels voor de kantine en tribune
 • Ruim altijd je eigen spullen op
 • Zet tafels en stoelen weer goed terug
Openingstijden kantine
Met grote inspanning heeft de barcommissie de zaken in de kantine kunnen regelen. In de komende weken wordt dat verder afgerond. We hebben bij de kantinecommissie wel te maken met een grote onderbezetting en zijn hard op zoek naar versterking. Om die reden zal de kantine ook niet alle dagen van de week volledig open zijn.

De openingstijden zijn:
Maandag: 18.00 - 23.00 uur
Dinsdag: 18.00 - 23.00 uur
Woensdag: dicht
Donderdag: 18.00 - 23.00 uur o.v.b. beschikbaarheid vrijwilligers.
Vrijdag: 18.00 - 23.00 uur (alleen op wedstrijddagen)
Zaterdag: 09.15 - 24.00 uur
Zondag: dicht

Mocht je de barcommissie willen helpen of met je team een drankje willen doen op een avond dat de kantine niet open is meld je dan bij Esther Winkel.

Esther is te bereiken via whatsapp op nummer: 06-12957987. 

 
Op zoek naar bestuursleden
Nog altijd zijn we op naar versterking van het bestuur. Op dit moment moeten we snel de vacature van penningmeester gaan invullen. Heb je interesse of weet je iemand spreek dan één van de bestuursleden aan. Een email naar voorzitter@interrijswijk.nl kan ook.

We zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor de volgende posities:
 
 • Secretaris
 • Diverse jeugdtrainers

Mocht je interesse hebben, laat het ons weten via vrijwilligers@interrijswijk.nl
Lever je kaart in tijdens je bezoek aan het InterLokaal
In Juli heeft elk Inter Rijswijk lid bovenstaande A5 kaart ontvangen. Deze kaart is € 5,- waard in het InterLokaal. Te besteden aan een hapje en/of drankje. Vergeet de kaart dan ook niet mee te nemen.

 
Deel jeugd dit weekend op kamp
Dit weekend gaan 37 kinderen 3 dagen op kamp. De voorbereidingen zijn afgerond en de kampleiding heeft er enorm veel zin in! Het thema is Harry Potter! De vraag is dan ook welk team gaat er met de zwerkbal cup vandoor?

Via onze social media kanalen zullen we regelmatig updates plaatsen. 
 
 
 
Inter Rijswijk, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Inter Rijswijk. Ben je geen lid meer en ontvang je nog wel de nieuwsbrief? Dan kun je je hieronder uitschrijven. Ben je nog wel lid en je schrijft je (per ongeluk) uit? Meld je dan weer snel aan.

Agenda