Maak je plaatjesalbum compleet!

De sportplaatjesactie van Hoogvliet was een groot succes. Maar misschien is het niet gelukt om je persoonlijke album vol te krijgen. Of Hoogvliet zat niet in de buurt en kon je niet sparen. Toch is het nog mogelijk om je album vol te krijgen! 

Ontbrekende plaatjes
Net als 5 jaar terug was het een drukte van jewelste om alle plaatjes te pakken te krijgen. Veel leden hebben in de actieperiode winkelwagentjes aan aanbiedingen ingeslagen om op die manier aan zoveel mogelijk plaatjes te komen. Het onderling ruilen was daarvan natuurlijk een mooi gevolg. Ben je wel begonnen met het vol plakken van je persoonlijke album maar toch nog wat plaatjes missen? Niet getreurd want wij hebben we afloop van de actie de resterende plaatjes gekregen van de Hoogvliet. Dus wil je je album alsnog aanvullen? Stuur een mail met een overzicht van de ontbrekende plaatsjes naar ruud.jacobs@planet.nl.

Volle album
Maar we hebben meer! Heb je door verschillende redenen helemaal niet kunnen sparen en wil je toch een volle persoonlijke album? Dat kan! Voor € 5,00 kun je een complete set met plaatjes kopen. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de vereniging. We hebben trouwens ook nog een beperkt aantal lege albums (zonder persoonlijke foto voorop) te koop voor € 2,50 per stuk. Heb je interesse? Mail dan naar ruud.jacobs@planet.nl.

Wie het eerst komt het eerst maalt!