Jeugd Inter Rijswijk scoort ook landelijk erg goed in 2023.

In de afgelopen weken kon Volleybalvereniging Inter Rijswijk al meerdere keren genieten van mooie kampioenschappen bij diverse jeugdteams. 
Zo werden MA1, MA2, MA3, MC1, JB1 en JC1 al kampioen en zal daar waarschijnlijk JA1 in de komende week aan worden toegevoegd. Alle speelsters en spelers zetten daarmee weer een belangrijke stap in hun ontwikkeling. 
Het afgelopen weekend was het moment waarop de jongensteams zich konden meten met de sterkste landelijke teams op het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (NOJK). Maar liefst 4 teams van Inter Rijswijk hadden zich na vele succesvolle voorrondes geplaatst bij de laatste 8 van hun leeftijdsgroep. 
De jongsten (t/m 12 j) misten nipt de kruisfinale en behaalden daardoor de 5e plaats. 
De andere 3 teams wisten zich wel te plaatsen voor de kruisfinales. Daarin behaalde JC de 3e plaats. JB en JA wisten zich zelfs te plaatsen voor de eindfinale. Na zeer spannende wedstrijden wisten ze beiden helaas net niet te winnen. 
Met een 5e, 3e ,2e en 2e plaats behoort Inter Rijswijk bij de beste jeugdopleiding van Nederland. 
Komende weken kunnen nog meer successen worden behaald. Dan spelen namelijk MA1 en JB1 in de bekerfinale van de regio en MA1, JB1 en JC1 zullen strijden om de titel bij het Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschap.