Dames 1 van Inter Rijswijk pakt door!

Na een sportief succesvol seizoen 2017-2018 krijgt het nieuwe team van coach Harold Vlijm behoorlijk vorm. Het kampioensteam blijft in de kern ongewijzigd.

Inter Rijswijk is erin geslaagd de goede samenwerking voort te zetten met de dames van Beach Team Nederland. Ook dit jaar maken Wies van Solkema (PL), Emma Piersma (PL) en Katja Stam (Diagonaal) deel uit van de selectie.

Ellen Geraats (PL) en Kellin Nathaly (PL) komen over na een 1e divisie-avontuur bij Spaarnestad. De dames zijn vol ambitie en welwillend hun ervaringen te delen. We verwachten een ijzersterke sportieve concurrentie te hebben op de passer loper positie.

Een herkenbare ploeg, continuïteit en sportieve vechtlust zijn belangrijke kernwaardes voor Inter Rijswijk. Met Kirsten Smith (SV) en Nicole van Houwelingen (Diagonaal) binnen de gelederen wordt dit meer dan ingevuld. De dames spelen bij elkaar inmiddels 19 seizoenen in blauw gele kleuren van de hoofdmacht!

We zijn zeer content te kunnen zeggen dat de kern van de ploeg behouden blijft. Lisanne Smits (SV) is nu twee jaar bij de ploeg en is inmiddels bijna niet meer weg te denken. Ook Jill van Ree (Mid) plakt er een 4de seizoen aan vast. Talento Lavinia Maiorano (Mid) heeft een bijzonder mooie ontwikkeling doorgemaakt en vult samen met Jill de midden positie in. Naar een derde midden speelster wordt nog gezocht. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich richten aan Harold Vlijm.

Fuerra Everaert speelde afgelopen seizoen als spelverdeler bij VC Utrecht en vervangt Eda Dundar. Deze allrounder met haar attractieve speelstijl zal als libero de volgende stap zetten in haar volleybalcarrière.

Na een succesvol seizoen nemen we afscheid van Suzanne van Heyningen (Kalinko) , Ellen Wiering,(maatschappelijke carrière), Anouk Schouten (reizen) en Eda Dundar (staat open voor een nieuwe uitdaging). Wij danken het viertal voor hun sportieve bijdrage, energie en de gezelligheid!

Hiermee is op één positie na de spelersgroep compleet. Naast trainer Ward Boehlee en trainer/coach Harold Vlijm wordt de staf nog verder aangevuld. We zijn in gesprek om een serieuze kwaliteitsimpuls te geven aan de staf op medisch en technisch vlak. Binnenkort verwachten we nog twee extra namen bekend te kunnen maken.

Inter Rijswijk heeft er vertrouwen in met bovenstaande formatie een serieuze outsider te kunnen zijn in de 1e divisie.